Gül - Cengiz Gülenler Ortaokulu

WEB https://gulcengizgulenlerortao.meb.k12.tr
Adres : SANAYİ MAH. 60614 SK. GÜL CENGİZ GÜLENLER İLK OKUL BLOK NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Çevresiyle bütünleşmiş,çağın değerlerini kavrayan,bilgi toplumun insanların yetiştiği; karşılıklı saygı, güven ve işbirliğine dayalı,sürekli bir gelişme içerisine giren,yerel ve ulusal başarıların elde edildiği,model bir okul olmak.
MİSYON : İlgi ve yetenekleri doğrultusunda kapasitelerini kullanabilen,sosyal becerileri olan,eğitim teknolojisinden yararlanan,bilgi ve becerilerle donatılmış,bilgiyi üreten ve kullanabilen,çok yönlü, sağlıklı bireyler yetiştiren, mutlu ve başarılı bir okul olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Ders Başlama Saati, 06:50 Ders Bitiş Saati, 12:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer ( Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Büyükşehir belediyesinin saat başı otobüsleri geçmekte ayrıca , başpınar dolmuşları da geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Sanayi bölgesidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km
Kontenjan Bilgileri :